Ons aanbod

Op deze pagina vind je ons gehele aanbod van sport en activiteiten.

Circuit training

Een complete workout waarbij je in groepsverband een serie oefeningen afwerkt op tijd. Voor alle niveaus en leeftijden.(14+).Kracht/cardio training

Deze training geven wij in onze fitnessruimte. Oefeningen met gewichten worden afgewisseld met cardio oefeningen. Een zeer effectieve training waarbij je snel resultaten boekt.
De fitness ruimte is ten alle tijden te gebruiken wanneer we geopend zijn.


Prive les

Wilt u snel resultaten boeken om bijvoorbeeld af te vallen, aan uw conditie te werken of op individuele basis (kick)boks technieken leren of perfectioneren, dan zijn de privé-trainingen een ideale uitkomst. Privé-trainingen geven wij in overleg op tijden wanneer het u uitkomt.


Jeugd 1

Onze drukbezochte jeugd lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers. GEEN TECHNIEKEN NAAR HET HOOFD..!!!!
Kinderen leren op een gedisciplineerde, maar leuke manier de kickbokstechnieken. Normen & waarden, discipline, respect en doorzettingskracht houden wij hoog in het vaandel! Er is een gradatie systeem bij de jeugd. Kinderen die technisch verder zijn kunnen doorstromen naar het tweede jeugd-uur.


Jeugd 2Recreanten

Dit uur kickboksen is echt voor iedereen toegankelijk. Tijdens dit uur wordt er NIET op het hoofd geslagen en wordt er NIET aan sparren gedaan. Lekker conditioneel een uur aan techniek en lichaam werken.


Seminars

Wij zijn trots op het feit dat er al zoveel Wereldkampioenen bij Kickboxing Steenwijk een gasttraining hebben willen geven. Wij gaan hier mee door!
De seminars zijn voor leden én voor niet-leden. Meld je op tijd aan…!!


Zaktraining

Tijdens deze trainingen beoefen je alle kickbokstechnieken op een bokszak. Dus er is géén fysiek contact!
Een heerlijke training om aan je lichaam, conditie en geest te werken.


Padsen

Een uur trainen met elkaar waarbij de technieken worden gemaakt op de pads. Goed voor conditie en techniek.


Wedstrijd training

Deze trainingen houden wij voor de mensen die wedstrijden vechten. Een lichamelijk pittige training waarbij alle technieken worden geperfecioneerd.
Bij deze trainingen wordt er wel gespard en gaan de vechters tot het gaatje.
Wil je wedstrijden vechten? Alleen met 5x trainen in de week, een ijzeren discipline en 100% inzet kan je tot dit selecte groepje behoren.